Termeni si conditii - Ricambi - Piese auto online Fiat | Iveco

Conditii generale
 
www.ricambi.ro este un magazin online, proprietatea S.C. RICAMBI ONLINE S.R.L, ale carei activitati sunt reprezentate de comercializarea pieselor auto..
 
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
 
S.C. RICAMBI ONLINE S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale termenelor si conditiilor, precum si orice modificari site-ului www.ricambi.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.
 
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa ne contacteze printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
 
Confidentialitate
 
Atunci cand utilizati site-ul, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea Trimite Comanda.
 
Informatiile oferite de utilizatori catre firma noastra vor fi folosite strict in scopul in care au fost introduse - efectuarea de comenzi - conform prevederilor legale in vigoare.
www.ricambi.ro nu va face publice, nu incurajeaza spamul si nu va transmite informatiile personale si adresa de e-mail unor terte parti, decat cu acordul exprimat al utilizatorilor sai. Orice utilizator are dreptul sa solicite stergerea adresei de e-mail furnizata din baza noastra de date, prin solicitare scrisa la adresa office@ricambi.ro.
 
CutiaCuPiese.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
 
Intregul continut al acestui site www.ricambi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea S.C. RICAMBI ONLINE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
 
Datele noastre:
 
Ricambi Online SRL
J40 /9521 /2019
Identificator unic la nivel european EUID: ROONRC.J40 /9521 /2019
CUI 41417448

Inchide